BAHÇEŞEHİR KOLEĴİNDE BARIŞ TEMALI ETKİNLİK

SÜMER EZGÜ VE FERHAT ERDEM'İN BARIŞ MESAJLARI AYAKTA ALKIŞLANDI

13 Haziran 2024 Perşembe 12:54

Bahçeşehir öğrencileri barış için sahneye çıktı
Bahçeşehir Koleji Burdur  Kampüsü birinci sınıf öğrencilerinin barış ve çocuk temalı " Aydınlığa ilk adım " adlı düzenledikleri yılsonu etkinlikleri büyük coşku ile yapıldı. Etkinlikte çocuklar hünerlerini sergiledi.

SAHNEDE HEYECANLANDILAR

Bahçeşehir Koleji Burdur Kampüsü 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın sonuna yaklaşırken yılsonu etkinliklerine başladı. Birinci sınıfların ilk etkinliklerinde büyük coşku yaşandı. Dans, oratoryo ve koro gösterilerini yapan küçük öğrenciler sahnede velilerinin karşısında büyük heyecan yaşadı. Burdur kampüsü konferans salonunda öğretmen Necmettin Çakır"ın öğrencilerinin gerçekleştirdikleri etkinliklere Kurucu Hurşit Çetin. Kolejin idarecileri Tamer Bayar Emre Atalay ve veliler katıldı.

 

DOYASIYA EĞLENDİLER

 

Velilerin hazır bulunduğu etkinliklerde öğrenciler gösterilerini yaptı. Birinci sınıf öğretmenleri ve branş öğretmenlerinin katkıları ile hazırlanan etkinliklerde öğrencilerin çabaları görülmeye değerdi. 

Çocuk ve barış temalı yapılan etkinlik büyük beğeni topladı.

 

MOTOR GRUBUNDAN BARIŞ DESTEĞİ

 

25 motorcu kampüs bahçesinde barış için toplandı.

İlin Milletvekilleri. STK temsilcilerinin Barış mesajları ekrana yansıdı.

 

SANATÇILAR EZGÜ VE ERDEM SANATA VURGU YAPTILAR

 

Burdurlu sanatçılar Ferhat Erdem ve Sümer Ezgü"nün sözleri ayakta alkışlandı.

 

Etkinlik bitiminde konuşan kurucu Hurşit Çetin " motorize ekibin desteğinden çok etkilendim.Etkinliği düzenleyen Necmettin öğretmen ve branş öğretmenlerine ve idari kadroya teşekkür ederim" diye konuştu.

 

 Geleceğin büyükleri, etkinliği başarıyla yerine getirirken eğlenmeyi de unutmadı.

DİĞER HABERLER